Traumawerk

Ieder mens maakt lastige dingen mee. We leren ervan en gaan daarna vaak sterker weer door met ons leven. Maar soms zijn deze ervaringen zo schokkend en ingrijpend dat het niet lukt om ze een rustige plaats te geven. In dat geval kunnen ze je leven ontregelen of blokkeren en spreken we van een trauma.

Het trauma verhelderen
Met traumawerk word je begeleid bij de verwerking van een trauma. De combinatie van systemisch werk en traumawerk maakt je trauma helder en overzichtelijk, waardoor je het beter kunt hanteren. Het bijzondere van deze manier van werken is dat je het trauma niet opnieuw hoeft te beleven. Zo voorkom je re-traumatiseren en is het proces minder belastend. Dit alles vanuit de erkenning van wat er is.

Symptomen verdwijnen
Traumawerk helpt je om je leven weer op te pakken. De symptomen - zoals hartkloppingen, schrikreacties of sombere buien - verdwijnen stap voor stap. Door het anders omgaan met je trauma's uit het verleden, ontstaat er rust en ruimte voor nieuwe uitdagingen, ontmoetingen en ervaringen.

 

Tarief

Het tarief voor een consult traumawerk bedraagt € 95. Het consult duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Over het algemeen zijn twee tot drie consulten voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Van het consult mogen geluidsopnames en foto's worden gemaakt.

Elk coachingstraject begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek van circa 30 minuten. Dit gesprek is gratis.

© 2018 TvL

  • LinkedIn Social Icon
  • b-facebook