Training

Systemische astrologie

Systemische astrologie is de samenvoeging van de vakgebieden astrologie  en systemisch werk. Het vergt dan ook kennis van beide vakgebieden om systemische astrologie deskundig te kunnen toepassen. Traumawerk is van belang om systemische astrologie geschikt te maken voor therapeuten.

Inhoud
Tijdens de training Systemische Astrologie leer je hoe je deze vakgebieden - met behulp van een bordspel - samenvoegt en beeldend en aanvullend maakt voor elkaar.
Je werkt met een speelveld, ontworpen en ontwikkeld door Truus van Leeuwen. De speelvelden zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Ben je klaar voor deze praktijktraining?
Je bent klaar voor de praktijktraining Systemische Astrologie als je zowel met astrologie als met systemisch werk vakkundig overweg kunt.

Duur
De training Systemische Astrologie bestaat uit 6 bijeenkomsten van 3 uur. Tevens worden evaluatiebijeenkomsten georganiseerd voor gecertificeerde  cursisten.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 310 per blok van 6 lessen à 3 uur bij deelname van minimaal 4 cursisten.

Dit bedrag is inclusief een reader en een papieren speelveld om mee te starten. Extra studieboeken zijn voor eigen rekening.

Evaluatiebijeenkomsten kosten € 30 per bijeenkomst.

Locatie
De lessen vinden plaats in de trainingsruimte van de Praktijk voor Levenskunst, Lavendelhof 91, 4901 AS  Oosterhout NB.

Extra informatie
Wil je meer informatie of vraag je je af of jij klaar bent voor deze praktijktraining, bel gerust.

© 2018 TvL

  • LinkedIn Social Icon
  • b-facebook