Aangenaam

Mijn naam is Truus van Leeuwen. Ik ben gecertificeerd systemisch werker, trainer, begeleider bij traumaverwerking en praktiserend astroloog. Sinds 2007 begeleid ik vanuit mijn Praktijk voor Levenskunst mensen op hun zoektocht naar antwoorden op bepaalde vragen, veelal in de relationele sfeer. Deze vragen kunnen betrekking hebben op het privéleven, de werkkring of de vriendenkring van mijn cliënten. Afhankelijk van de vraag en de persoon maak ik gebruik van de verschillende methoden en technieken.

Voor de eerste twee vaardigheden heb ik opleidingen gevolgd aan het Nederlands Trainingsinstituut voor NLP en Systemisch Werk te Limmen. Bij Daan van Kampenhout volgde ik speciale trainingen - met als thema 'Banden met Nederlands Indië' - en de opleiding  Systemic Rituals. Na het behalen van mijn certificaten heb ik mijn astrologische en psychologische kennis met diverse aanvullende opleidingen uitgebreid. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven komt mij goed van pas bij de organisatieopstellingen.

Is er naast deze vele activiteiten nog ruimte over, dan duik ik bij voorkeur in mijn Oost-Indische geschiedenis en de hieruit voortkomende systemische vraagstukken. Ook de problematiek die zich kan voordoen bij samengestelde gezinnen heeft mijn speciale aandacht.


In mijn vrije tijd hebben tekenen, muziek en kunst mijn interesse.

© 2018 TvL

  • LinkedIn Social Icon
  • b-facebook