Training

Praktische astrologie

Inhoud
De cursus Praktische Astrologie is erop gericht je in een paar jaar tijd de ins en outs rondom het duiden/lezen van de horoscoop duidelijk te maken. Je kunt dan zelfstandig, zeker voor jezelf en je familie en vrienden, uitleg geven wat de betekenis is van wat je in hun blauwdruk of in die van jezelf ziet. Je ziet dan waar de lastige punten zitten, de obstakels en struikelblokken.  Hoe kan ik hier mee leren omgaan? Welke planeet is mij hierbij behulpzaam? 

Duur
De basiscursus Praktische astrologie duurt 3 à 4 jaar, afhankelijk van het tempo van de groep, en bestaat uit meerdere modules. Een module bestaat uit 12 lessen, 2 uur per les, op basis van minimaal drie deelnemers.
Elke module wordt afgerond met een gemeenschappelijke opdracht. Ben je positief door de opdrachten van de modules gekomen, dan ontvang je het certificaat ‘Basis-astroloog'. Je kunt ook gewoon deelnemen uit interesse. Dat kan in dezelfde groep.

Groepslessen
De kosten per module van 12 lessen à 2 uur bedragen € 245. De module kan ook in twee blokken van 6 lessen à 2 uur gesplitst en betaald worden. De kosten zijn dan € 125 per blok.
De prijs is inclusief het Athelas-lesboek en exclusief andere vakliteratuur.
Je volgt deze lessen met minimaal twee andere cursisten.

Privélessen
De privélessen zijn volledig afgestemd op jouw niveau en jouw specifieke interesse binnen astrologie en eventueel aanverwante vakgebieden.
De kosten per privémodule - 6 lessen à 2 uur - bedragen € 180.
Het aantal blokken om het certificaat ‘Basis-astroloog’ te halen is afhankelijk van je persoonlijke vorderingen. De leerling bepaalt bijna altijd het tempo.

* Extra studieboeken zijn niet inbegrepen.

© 2018 TvL

  • LinkedIn Social Icon
  • b-facebook