Training

Astrologie & Tekentaal

Inhoud

Hoe ziet een horoscoop er uit? Wat betekenen de huizen, de tekens en de planeten? Hoe gaan deze met elkaar om? Waarom is het belangrijk de exacte geboortetijd te weten? Wat kan ik als astroloog voor een ander betekenen? Wat kan ik er voor mijzelf mee doen?

 

Astrologie en Tekentaal is een interactieve cursus die gegeven wordt door Marianne Geerts, tekentaaldocent en -therapeut en Truus van Leeuwen. De cursus bestaat uit 12 lessen. Per les wordt telkens één van de twaalf huizen behandeld. Na uitleg over alle items en kwaliteiten die daar bij horen volgt een tekenopdracht waarbij je de theorie eigen maakt door deze toe te passen op jouw horoscoop. 

Duur

De cursus bestaat uit 13 lessen (12 lessen door de 12 huizen van de horoscoop en een afsluitende les) en wordt 1 x per maand gegeven in Den Hout. Rekening houdend met vakanties duurt deze cursus ongeveer 15 maanden.

Kosten

Eerste en tweede kwartaal (4 lessen per kwartaal) € 200, derde kwartaal (5 lessen) € 250. Het cursusgeld is inclusief lesmateriaal astrologie en tekenmateriaal tijdens de lessen.

Aanvullende kosten: basis map met set hoezen € 35. Losse hoezen bij te bestellen.

© 2018 TvL

  • LinkedIn Social Icon
  • b-facebook